Els meus articles


De tant en tant escric algun article d’opinió. Bàsicament, el seu objectiu és el de parlar d’algun tema d’actualitat que tracti a Nació Digital i així em “desfogo” una miqueta. Ara, a més, ElDebat.com també publica alguns d’aquests articles. Així, avui han publicat l’article amb títol “Un (altre) dia històric”, on parlo sobre el llançament dels dominis .cat. Podeu veure els articles que publico a Opinió Nacional (Grup Nació Digital) fent clic aqui, o accedir a El Debat.com fent clic aqui i mirant si a la columna dreta hi ha algun article firmat per mi 😀

També us agraïria, si passeu per aqui i teniu una mica de temps, que em proposéssiu algun tema sobre el que escriure, perquè quan més busques la originalitat, més difícil és trobar-la. No us passa? Podeu enviar-m’ho al correu (naciodigital (a) naciodigital.cat).


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.