Política, Interausa i l’SGAE


Cap dels elements del títol té res a veure.

La “Política”… havia pensar en escriure un “post” sobre la “Politització de les víctimes del terrorisme”, però per això ja hi ha experts. Només un apunt sobre la manifestació de Madrid: conec algunes víctimes (malauradament, a Vic no només hi ha tocat la Grossa) i ni són votants del PP ni donen suport a la politització constant de la seva opinió, alguns prou feina tenen a viure pensant el mínim possible en els atemptats. No crec que entenguin, la majoria, com el PP pot anar a una manifestació per la política antiterrorista i demanar firmes per un hipotètic referèndum espanyol sobre el projecte de nou Estatut català.

Interausa… continua del “post” d’ahir en què parlava de la còpia de continguts. He vist que no han corregit l’inici de la Fase III, i això només vol dir que aquesta còpia està en línia des de fa com a mínim dues setmanes. Ells sabran: si per crear una pàgina de sol·licitud d’un domini ens han de copiar, no vull saber quants problemes tindran al registrar-ne un. I molt menys si mai han de fer un web. Que Déu (o Mahoma, no vull pas fer cap favoritisme, eh?) els agafi confessats!

SGAE… Ahir vaig escriure un article sobre la decisió de la SGAE de denunciar Apple per aconseguir que li pagui el cànon revolucionari que ja imposen en els CDs i DVDs verges per cada iPod. Es deuen haver adonat dels calers que “hi estaven Perdent”? S’ho haurien de fer mirar. En tot cas, podeu llegir l’article a Opinió Nacional, fent clic aqui.


Una resposta a “Política, Interausa i l’SGAE”

  1. nanu, pensa que això que comentes d’interausa i del tema de copiar…és una tònica que en el meu mòn de la nit m’hi he trobat sempre. Si ets original o fas alguna cosa per iniciativa pròpia que pugui ser ocurrent o original sempre hi haurà algú vigilant que t’ho copiarà.

    Només vull dir-te una cosa degut a la meva experiència personal i concloure el tema: pensa que sempre sempre sempre si et van al darrera tu pots estar tranquil. El problema seria si tu haguèssis de copiar, i pel que veig no és el cas.

    Una salutació company i continua sempre al peu del canó, per moltes decepcions que et puguis emportar.

    Sergi Carqués

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.