Intercanvi italo-espanyol


Mentre tothom parla de la negativa del govern italià a permetre l’adquisició d’Autostrade per Abertis, signen una operació a la inversa: el grup Dada (Register.it) compra Nominalia. El curiós és, però, que el 25% de Nominalia pertany al govern català, per la Fundació Catalana per la Recerca (FCR), i aqui ningú s’ha queixat.

Clar, aqui ja m’ensumo que m’he passat amb el títol, però que molta gent ho deu pensar. Ha estat, la permissivitat en la compra de Nominalia (empresa catalana) per part del grup Dada (d’Itàlia) una maniobra socialista per tal de demostrar la bona voluntat catalano-espanyola vers les empreses del país que té forma de bota?

Com dirien en castellà, “rizando el rizo” encara podria anar més enllà i no comentar res sobre el PSC i la seva forma de sotmetre’s al PSOE (que jo considero natural, tractant-se d’un mateix partit, tot i que altra gent després s’estiri dels cabells). Simplement, comptant que Abertis és catalana, i que Nominalia també, tot i que no es poden comparar els tamanys, podria ser un bon intercanvi.

O una bona empanada mental. En qualsevol cas, com ja han comentat des de CiU, és estrany que una empresa creada a Catalunya i amb la identitat de Nominalia es vengui, així, sense més. Hinojosa i companyia s’han embutxacat un bon grapat d’euros, i jo no he vist enlloc una explicació del futur de Nominalia. Seguirà com està, a la recent estrenada seu al 22@?

Com a curiositat, per acabar, i pixant fora de test… acabo de rebre un correu tot divertit. És de NikeFootball, i, com que l’envien americans des d’automatismes, suposo que no existeix la lletra “Ñ”. Es titula “Este es tu ano”.

 


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.