L’absurd de les notícies


Algunes notícies superen l’absurd més gran que ens podriem arribar a imaginar.

Algunes?

Moltes notícies són més absurdes del què mai ens havíem imaginat. Per sort, el sentit de l’humor ens permet  relativitzar-ho, però… serem capaços de suportar una bona dosi de notícies absurdes totes seguides?

Pot ser divertit. Per fer-ho, és molt fàcil. Primer, fem una visiteta a l’Absurd Diari (www.absurddiari.com).

Aqui hi trobem un recull força extens de notícies. Moltes, cada día. Per no acabar.

I després, un cop d’ull al Diari de l’Absurd (http://absurddiari.blogspot.com/). Tot i que no actualitzen tant i tant, si que tenen vista. Cal destacar la troballa de la notícia que aparegué unes hores al web d’El Pais demanant un augment de sou a Polanco. Impagable.

I és que, ho vulguin o no, de tantes notícies que donen, si treiem les guerres, les cròniques polítiques que ens demostren dia rere dia que el poder corromp, i les notícies absurdes,… ens queden els Esports i el Temps.

PS: Alguna notícia interessant queda, això si. Però què seria de la vida sense una bona dosi de crítica cada dia? Després d’escriure quatre bajanades estic relaxat de nou. Bones vacances!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.