El penúltim «post» de 2006


Feliç 2007!

Aquest any…

hem estrenat pis. I president. Hem perdut un planeta, Plutó. 365 dies que, durant aquesta setmana, passen repetits per la televisió en forma de resums, que combinen la tragèdia del metro de València amb la consecució de la Copa d’Europa per part del FCBarcelona, en una situació que demostra la sensibilitat dels periodistes a la televisió. Encara que, en el fons, ja sigui d’agraïr que ens informin.

Com que encara ningú ha descobert com tornar enrera en el temps, el 2006 quedarà al dipòsit de records, com el 2005 i el 2004 i el 2003… I apa, a estrenar el 2007, que ja és aqui a tocar. Ara ja només quedaria que ETA deixés les armes (que ja va tocant i comença a ser una mica pesada, tanta propaganda pels telenotícies), i que el carnet per punts comencés amb 50, i hi hagués zones de “bonus” (on, emulant al Sonic i al Mario, augmentéssim els punts dels nostres carnets agafant totes les monedes voladores).

En fi. Aquest 2006 m’ha cansat força, i de moment el 2007 no té pinta de millorar excessivament. Només hi ha una coseta que vull acabar el més aviat possible aquest 07 i que, un cop fet, em farà el nano més feliç del món (si, NANO! que encara no he fet ni els 25… :-D).

Bé, res més. Avui serà l’últim dia de 2006 que em veureu treballant. Així que… aprofiteu! (o millor… no ho aprofiteu, que és dissabte…… no us faig pena!?!?!).

Je… Feliç 2007!!! (i recordeu, el “ministro Clos” us recomana que feliciteu l’any nou per mail o SMS, que si no saturarem la xarxa telefònica!)


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.