L’Ajuntament de Girona… més proper?


Bé, la pregunta no va amb segones. L’he posat per respondre “crec que si”. Si temps enrere el regidor d’Urbanisme en persona em va trucar (conec regidors de municipis més petits que no ho haguéssin pas fet), avui la tinenta d’alcalde i regidora de coordinació territorial, Isabel Salamaña, és qui ha respost a un correu electrònic que vaig enviar per demanar informació sobre com estaven les obres (quan encara no es sabia res de la reunió).

Fora d’aquesta anècdota (s’acosten eleccions i potser no sé a qui votar, -redobles- :-D), he rebut un comentari, de la Núria, a l’entrada anterior sobre la limitació del sentit de circulació, que al final hauré d’acabar secundant jo també, perquè algun cop ho havia pensat: parla del costum de molta gent d’esquivar la Creueta per entrar a Girona, passant pel c/ Carme, quan Emili Grahit és un senyor carrer en comparació.

En tot cas, reitero que em fio de la decisió que es prengui entre veïns i consistori. I no descarto, si res m’impedeix assistir a la reunió de dijous, publicar una mica de resum (a veure si m’avanço a la premsa “tradicional” :-D!)


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.