Una agradable sorpresa


Últimament només escric en positiu (bé, pràcticament sempre…). Tot repassant el bloc he vist que ahir hi va haver rècord de visites. No és que hi hagi molta gent veient-lo sempre, però que en un sol dia, 55 persones hi arribin, se’m fa difícil d’imaginar (quan la mitjana de visites al dia sol ser d’unes 10, 20… o 30 a molt estirar). En tot cas, prefereixo, almenys de moment, que la cosa sigui precisament així: un bloc més “íntim” on no hagi de patir massa pel què escric. En tot cas, si mai es fa famós (i em fa famós), espero que no sigui per res ofensiu que hagi escrit. Creuem els dits 😉

PS: Estava pensant en preparar un nou article per a Opinió Nacional (www.opinionacional.com). Algun lector amb ganes de respondre em podria proposar algun tema que li interessi (lligat a les tecnologies)? Així, vulgues que no, faré les coses amb una mica de feedback!!! 😀 (i si no, tampoc passa res, tinc temes al tinter:P)


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.