Jo també vull… felicitar Saül Gordillo!


Doncs si. Des d’aqui, tot i que no em sumo a massa moviments, em sumaré al grup de blocaires que feliciten Saül Gordillo per la notícia que vam publicar diverses mitjans ahir: Saül Gordillo dirigirà l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Vaig tenir la sort de poder intercanviar amb ell algunes preguntes, amb motiu de l’entrevista que li vàrem publicar a Nació Digital. I, a més, soc seguidor assidu del seu bloc, un exemple de criteri en el tractament del periodisme participatiu (o ciutadà) en la política.

Així doncs, i mentre espero la reunió d’aquesta tarda per informar sobre les obres del C/Carme de Girona [el meu àmbit periodístic és local, i com a càmara digital tinc un mòbil…], m’adhereixo al corrent de felicitacions al Saül: un senyor càrrec per un senyor blocaire!

Bloc d’en Saül Gordillo: www.saul.cat


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.