Conèixer l’entorn, també a Internet [ Webs de Girona ]


Aquest és un recull d’enllaços de webs relacionats amb la ciutat de Girona. Si trobeu a faltar alguna pàgina, podeu comentar el post per fer-m’ho notar! [ Última actualització 18/08/2007 ]

Institucional / Ajuntament

Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Consell Comarcal del Gironès, Universitat de GironaCambra de Comerç de Girona, Casa de Cultura de Girona, Deixalleria de Girona, ZonaJove.info (Espai Jove de Girona), Xarxa de Centres Cívics de Girona.

Girona, la ciutat

Girona a la Viquipèdia, Girona.com, Girona-net.com, La Catedral de Girona, Fira de Girona, Fires de Girona (Festa major), Auditori – Palau de Congressos, Girona Virtual, Conservatori de música Isaac Albéniz (DDGI), Ciutat de Girona, Els Banys Àrabs, Els Pastorets de Girona, Estació Meteorològica (UdG)

Biblioteques

Biblioteca Pública de Girona, Biblioteques de Girona, BibGirona.net

Premsa gironina – Mitjans

El Dimoni [ De Santa Eugènia ], Diari de Girona, El Punt Girona, GironaNotícies, TV Girona, Tribuna de Girona, La RàdioActivitat 91.6 FM, Canal Català Girona Pla.

Esport a Girona

Agility Club Girona, C.B. Akasvayu Girona, Girona F.C., GEIEG (Grup Excursionista i Esportiu Gironí), Expedició Pirineu de Girona a l’Everest, El rugbi a les contrades gironines, Curses d’Orientació a Girona, Girona C.H., CB Sant Narcís.

Oci i Cultura a Girona

Gironit.com, Moguda Gironina, Girona Cultural, Cinema Truffaut, CinemesGirona.com, Temporada Alta, Agenda de Girona, Fòrum Gastronòmic, Museu d’Art de Girona, Museu del Cinema, Girona Film Festival, Giroquè?, Setmana Gastronòmica, Girona Temps de Flors, Sala independent de teatre La Planeta, La Mirona, Jazz de Girona, Sunset Jazz Club, La Borsa de Girona, La Guia de Girona, Saló de la Planta, Jardí i Complements, Centre Cultural la Mercè, Girona Art Contemporani iGAC, Blau Club, Local Platea.

Política

Generalitat de Catalunya – Delegació de Girona, PSC GironaCDC Girona/Unió Girona, ERC Girona, ICV Girona, CUP Girona, EUiA Girona, PP Girona (no és un exemple de disseny, no), JERC Comarques gironines, JNC Girona, JSC Girona

Blocs personals

Pocamandra el bloc de la Núria, Sense Presses el bloc de Dani Coll, Girona Banda Band, Jordi Navarro (Cup Girona), Narcís Sastre, Carles Puigdemont, Xarop.net, Dani Cañigueral, Girona Techno, Bloc dels estudiants Erasmus de la Universitat de Girona, Hug Sargatal, Dídac Lee [Intercomgi], Marc Serra (Banyoles), Eduard Batlle, Pia Bosch, Girona 6 Graus [networking a Girona], Carlos Molinet, Àlex Saez, Esther Fuldauer, Des de les comarques gironines, Onnoth, De bat a bat [José Antonio Donaire], Rafel Bruguera,Marta Morera [s’ha de promocionar a la família… per això les negretes :-D], La Cuca al Cau [bloc eròtic], Rafa Martín [Torroella de Montgrí].

ONGs

Coordinadora d’ONG solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, Ajuntament de Girona: Solidaritat i Cooperació, Relació d’ONGs del Gironès a Comarcàlia, Amics de la Unesco – Girona.

Educació

CEIP Eiximenis, AMPA de l’escola Eiximenis, AMPA Col·legi Doctor Masmitjà, IES Santiago Sobrequés, AMPA IES S. Sobrequés, Alumnes IES Sobrequés, Consell Escolar Municipal, APA Maristes, Oficina Municipal d’Escolarització, Escola Oficial d’Idiomes, Escola Tècnica Girona, Escola de Música Moderna de Girona

Empreses / Comerços

Caixa de Girona, Restaurant Casa Marieta, Porsche Girona, CEI Girona Consulting, Motor Club Girona, Gimnàs Girona, Vedella de Girona, Paperera de Girona, Girona Qualitat, Unigis Girona, Grup Gestió Girona, Grup de sanejament porcí de Girona, Girona Custom, Rostisseria Happy Girona, Mobles BD Girona, Hyundai Girona, Restaurant La Llarga, Bar Cafeteria La Borsa de Girona, Nouvelle Vague cine d’autor a Girona.

Altres

Girona Linux Users Group, Casal Independentista El Forn , Delegació de Girona d’Escacs, el5ud.0rg, Gironautes, Aeroport de Girona, Associació de Guionistes de Girona, Agrupació de comerciants “El Centre” de Girona, Associació de Fotògrafs Professionals de Girona, Fundació Caixa de Girona, Col·legi oficial de metges de Girona, Associació de Viveristes de Girona, Fundació Ser.Gi, Col·legi oficial API Girona, Associació de Naturalistes de Girona, Col·legi oficial de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors de Girona, Ateneu juvenil, cultural i naturalista de Girona, Agrupació d’afeccionats a l’astronomia de Girona, Enginyers Industrials de Girona, Cobla Ciutat de Girona, Germandat de donants de sang de Girona.

De moment, aquest és el recull. Si tinc temps i trobo més pàgines, miraré d’anar-lo mantenint actualitzat. I si voleu, m’hi podeu ajudar enviant-me les adreces de webs a miquel[a]sobrevia.net, o deixant algun comentari!


13 respostes a “Conèixer l’entorn, també a Internet [ Webs de Girona ]”

 1. Hola Miquel ! Bon dia. Ja ho veus, ja m’has enganxat. Et proposo altres adreçes p.ex. la del sunsetjazz (hi surt la programació de concerts de dissabtes i diumenges. //w.w.wsunsetjazz-club.com) I tambè la del Museu d’Història de la ciutat ( de fet es pot trobar a través de la de l’Ajuntament clicant a Museus) ,on hi ha programació de sortides culturals , familiars i d’altres per la nostra ciutat que estan prou bè.Tambè pot ser interessant el Centre Cultural de la Mercè.(Auditori de la Mercè)
  Una proposta , adreçes d’ONG’s ? Es que jo soc voluntària d’IntermonOxfam qui a Girona, clar que la plana web és general i es fa des de Barna. Tu mateix, segons el teu criteri, no vull pas distorsionar. El que si hi ha a Girona és la coordinadora de ONG’s de la ciutat (CEDRE) que està ubicada a l’Estació i tambè te plana web a la que s’accedeix a través de la de l’Ajuntament.(solidaritat i cooperació)
  Bé, ja tens una veina on line. Records
  RIta

 2. Hola Miquel,

  com que no hi surt… serà que no el coneixes (o que el tema no et sembla rellevant). Des de setembre de l’any passat està on-line el blog personal de La Cuca al Cau. És un blog eròtic personal en català.

  Penso (pensem) que la normalització de la llengua caldria que fos en tots els àmbits, i també en el tema de l’erotisme.

  Et convido a visitar-nos. Tot i que entendré que no ens vulguis incloure a la llista de blogs gironins per ser de Salt -catxis, ja hi som amb els independentistes saltencs!-, com que la Cuca és de Girona…. (de Sant Narcís)…. doncs bé, ho deixo a les teves mans.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.