Demanar consell en un bloc és útil?


Sempre he pensat que la participació no és el més important d’aquest bloc, perquè és pràcticament nul·la (pràcticament gràcies a comentaris com els de la Núria i la Rita, a qui agraeixo la seva aportació! – aportacions que vaig repassant quan tinc temps!). Però apostaré un cop per la participació dels lectors: avui he tingut el plaer de parlar per telèfon amb en Laureà Folch, president de l’ISOC-CAT. Entre altres temes, m’ha comentat que seria bo donar a conèixer aquesta associació sense ànim de lucre fundada l’any 96, que té per objectiu la promoció de l’ús d’Internet i el coneixement dels recursos que ofereix. Per fer-ho, cal arribar a tothom, amb xerrades, jornades, activitats… però a mi, persona poc imaginativa, em costa una mica. Què penseu vosaltres que es podria fer per donar a conèixer una entitat d’aquest àmbit? Què n’esperaríeu, de l’ISOC-CAT? Si voleu respondre i us falta informació, podeu consultar al web de l’ISOC-CAT. I ja ho sabeu:” comentari al canto”, si teniu alguna cosa a dir, que alegra molt un comentari per començar el dia! 😀

Quan tingui una mica més de temps, també actualitzaré el recull d’enllaços de Girona amb les aportacions del comentari de la Rita. Gràcies!


Una resposta a “Demanar consell en un bloc és útil?”

 1. Moltes gràcies Miquel per la il.lusió i ganes amb que t’has agafat la nostra conversa d’ahir.

  Des d’ISOC-CAT estem convençuts que podem aportar molt alhora d’organitzar jornades que incentivin i acostin l’us d’Internet a casa nostra.

  Aquesta és precisament la raó del nostre lema, “tu fas ISOC-CAT”. Cadascun de nosaltres forma el capítol català de la Internet Society.

  Una cordial salutació,

  Laureà Folch
  President d’ISOC-CAT

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.