Em citen, i no és en cap bloc // Articles d’opinió


Avui he rebut una carta de l’Administrador de Finques que gestiona la meva comunitat de veïns. A la carta, cita el bloc, i adjunta una còpia impresa de l’article on explicava els continguts de la reunió. De pas, m’agraeix la tasca informadora. “De res!”. En tot cas, sempre és bo tenir un recull de les informacions que donen diversos diaris juntes. Des d’aqui, el què agraeixo és que la gent llegeixi aquest “humil” bloc. Que també té gràcia: un any parat i ara li surt fum! 😀

Per altra banda, entre avui i demà apareixerà un nou article d’opinió escrit per mi a Opinió Nacional. Es tracta de “Poliblocs.cat o perquè cal incorporar la tecnologia a les nostres vides“, i m’esperaré a publicar-lo aqui al bloc fins que surti a Opinió Nacional. A l’article, hi valoro l’obertura de Poliblocs.cat per part d’en Saül Gordillo (a qui ja vaig felicitar des d’aqui!) i faig un cop d’ull a la “blocosfera catalana” que, i això és fàcil de comprovar, cada dia és una “família” més gran!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.