Les obres del carrer del Carme i el de la Rutlla començaran juntes!


Ahir (tal com he pogut llegir al Diari de Girona) es va celebrar una reunió entre l’Ajuntament i veïns del carrer de la Rutlla, igual que la que es va organitzar amb els del carrer del Carme. La “mala notícia” és que les obres coincidiran de ple: començaran el dia 5 de març les dues. A l’article que he enllaçat hi explica les obres que s’hi faran.

Per altra banda, i després de veure les cues d’ahir al matí quan hi havia el carrer Bisbe Lorenzana tancat i estaven fent obres a Jaume I, crec que la decisió de deixar el carrer del Carme de sortida no és pas dolenta. Però que es preparin els veïns d’Emili Grahit a partir de dilluns que ve!

Respecte al carrer del Carme, sense notícies. Se suposa que aquesta setmana es prepararà i s’ubicarà la retolació que indicarà les obres i els talls/restriccions de circulació. Em queda un dubte, no pas per mi: com es senyalitzarà a l’alçada de la rotonda dels Àngels que es pot agafar la C-250 fins a l’alçada del cementiri, per informar bé que està tallat just passat aquest punt? Ja ho anirem veient!! 😀


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.