Arrangen el pàrquing de davant la Guàrdia Civil


Tal com podem llegir al Diari de Girona, aquests dies s’està arreglant el pàrquing que hi ha davant de la Guàrdia Civil, al primer tram d’Emili Grahit. Es tracta de fer-hi neteja, per després pintar les linies divisòries a l’asfalt per tal d’”ordenar” una mica més l’espai.

La veritat, no és mala idea i es va demanar (a més de la millora de la senyalització del pàrquing) durant la reunió mantinguda entre veïns i la Isabel Salamaña (si, punt per ella! je). Potser, però, això respon al terror que els deu fer al propi Ajuntament que només quedin 3 dies per començar obres a Carme i Rutlla. Jo, si fos ells, m’encomanaria a algun sant o a alguna mosca (és l’”animal” de la ciutat, oi?).

Bé, últim divendres abans de les obres. M’agradaria convidar-vos a que, si durant les obres veieu alguna cosa que no us agradi, i no trobeu ningú per comentar-li, ho feu en aquest bloc. Si més no, com que estic al cas, algú ho llegirà! 😀


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.