Benvinguda als usuaris que vénen d’Opinió Nacional


Aquests últims dies aquest bloc ha rebut força visites des d’Opinió Nacional. Ha coincidit, és clar, amb la publicació del meu últim article, on en Xavier Borràs, a qui des d’aqui li dono les gràcies, ha enllaçat el meu bloc.

No crec que hi trobeu res excepcional, en aquest “weblog”. A partir de dilluns, intentaré centrar-me en les obres de reforma del carrer del Carme de Girona, que ha de quedar molt “bonic” (a veure si és veritat!). Per la gent a qui no li interessi, sempre podrà remenar una mica per algunes entrades com el recull de webs de Girona, que m’agradaria poder ampliar amb l’ajuda de tots. També, si algú s’anima, podem fer algun recull per altres poblacions (jo havia pensat en Vic, que per alguna cosa vinc d’allà!).

En qualsevol cas, benvinguts i gràcies per la visita. No tenia res a escriure, sé que es nota, però m’ha fet gràcia veure els accessos des de l’article d’Opinió Nacional. És divertit pensar que això ho llegeix més gent que no conec del què em pensava! 😀


Una resposta a “Benvinguda als usuaris que vénen d’Opinió Nacional”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.