Més sobre les obres!


Doncs si. Avui tenim notícies al Diari de Girona i a El Punt. No és que ens descobreixin les Amèriques, ja que al DdG hi expliquen el què ja vaig publicar ahir juntament amb les obres del carrer de la Rutlla. A El Punt també expliquen bàsicament el mateix, indicant que aquest dilluns ens col·locaran la senyalització, per dimarts poder començar els talls. El Punt també parla de la passera sobre l’Onyar que es faria en un futur sense concretar, així com de l’actuació provisional per poder passar. No acabo d’entendre si ells s’han embolicat, perquè parlen de fer una passera nova a nivell de riu i posar escales als dos costats, i jo vaig entendre a la reunió que només es farien escales per pujar a Emili Grahit, perquè la resta ja existeix actualment.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.