Coneixeu el Lluçanès?


A aquestes alçades tots deveu saber que vaig néixer a Vic, ciutat [o poble] on he viscut durant ben bé 20 anys. Per això, coses com les subcomarques d’Osona em sonen a un fet totalment natural. I, de fet, jo també he dut enganxat al cotxe l’adhesiu d’”El Lluçanès és comarca!”, tot i pensar, en el fons, que Osona no hauria de perdre un espai natural com el Lluçanès [tot i que la sobirania hauria de recaure en el poble que integra les comunitats, que és qui prendria les millors decisions pel seu territori].

En fi, tot aquest rotllo me l’he tret del barret perquè avui he trobat el bloc d’un habitant del Lluçanès. De fet, tot i que em sembla que ara també volta pel Maresme, jo sempre l’he ubicat a Santa Eulàlia de Puig-oriol, un bonic poble entre Olost i Sant Boi de Lluçanès, a prop de Prats. Ell és en Ramon Erra, que ara ha escrit un llibre (tot i que jo, fins ara, només havia llegit articles seus en revistes locals), i pel què sembla, ha recordat qui soc!

En tot cas, feia molt temps que no en sabia res i m’ha fet il·lusió retrobar-lo al ciberespai. De fet, era gairebé un record de l’infantesa. I a mida que els meus vincles amb la terra del Lluçanès han anat desapareixent, sembla que creix el meu interès per aquelles contrades. Així és la vida, diuen.

L’objectiu d’aquest post era enllaçar el bloc d’en Ramon Erra. I el teniu a: http://blocs.mesvilaweb.cat/Ramon Erra


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.