«The final countdown»?


Bé… ja tenim al web de l’Ajuntament de Girona els avisos d’afectacions al trànsit per obres del carrer del Carme -a partir del dimarts 6 de març- i del carrer de la Rutlla -a partir d’avui 5 de març-. No tinc constància de si s’ha procedit ja a senyalitzar les restriccions del carrer del Carme [però se suposa que s’ha de fer entre avui i demà].

Per altra banda, alguns veïns ham fet arribar queixes a l’Ajuntament per l’estat de l’escala [per dir-ne d’alguna manera] per baixar al riu que, de fer, haurà de ser el pas provisional mentre no hi hagi passera, i que presenta un estat força lamentable degut a les deixalles que hi cauen [hi ha uns contenidors just davant]. Hi ha, fins i tot, un carro de supermercat. En anteriors ocasions, les queixes han fet que la brigada de neteja que s’encarrega de la llera del riu repassés la zona [que no és pas massa àmplia, tampoc!] per deixar-la més neta.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.