Obres al carrer del Carme de Girona – Dia 2


Bé, ahir vaig publicar unes quantes fotos de l’inici de les obres. Avui he aprofitat per fer-ne alguna més, ni que sigui per fer temps.

obrescarmedia2_1.jpgAquesta fotografia [i la següent], de l’alçada del número 62-64 del carrer del Carme, -cap a la sortida- mostra la maquinària (que ahir teníem aparcada cap al cementiri!). Aquesta zona és la que sembla que està més remoguda: cons col·locats, pals fosforescents, … a la resta del carrer encara en queden per col·locar. A més, hi ha marcats els guals en pintura fluorescent rosa [a terra, no a les portes, eh? jeje], suposo que perquè els vagin tenint en compte!

obrescarmedia2_3.jpg

obrescarmedia2_2.jpgSi les altres fotos estaven preses en direcció al cementiri, aquesta és en direcció al centre de la ciutat. Sembla que, com que no s’ha aixecat l’asfalt de la zona de davant del Mercadona, els cotxes poden continuar passant pel carrer del darrera i baixar per aquest tram de carrer del Carme, quan connecta amb el pont de la Font del Rei [deducció a partir de la observació de la furgoneta blanca del final!]


Una resposta a “Obres al carrer del Carme de Girona – Dia 2”

  1. Felicitacions per les fotos Miquel! Bona màquina oi?
    Vigileu si heu de circular amb cotxe aquests primers díes de les obres. Ahir a quarts de deu del vespre varen aparèixer davant de casa 2 vehicles que veníen en sentit contrari ( del cementiri cap al centre), . No he vist com està la senyalització a l’altura de la betzinera, però de ben segur que està indicat. Ja te “tela” o no veure-ho o passar de tot…Vàren haver de recular un bon tram………
    Bé, incidències, anècdotes, suposo que n’hi hauran una pila durant aquests mesos.
    Salutacions!
    RITA

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.