Cotxes en direcció prohibida al carrer del Carme


Ahir, durant tot el dia, diversos cotxes van intentar passar pel carrer del Carme en direcció al centre de la ciutat, des del cementiri, tot i estar prohibit (només hi ha un carril obert al trànsit i és de sortida de la ciutat). A més de ser una acció incívica (no hi falten pas senyals, i si s’arriba fins al c/Carme en contra-direcció es sap de sobres què s’està fent), és perillós, ja que el tram que només té un carril fa que els cotxes s’hagin d’acabar apartant o fent molt tram marxa enrere. Aquest problema ja ha estat notificat l’Ajuntament per la bústia d’avisos [www.ajuntament.gi/avisos], tot sol·licitant alguna acció al respecte (vigilància si cal, o l’alternativa que el consistori consideri oportuna).

Dilluns informarem més. Durant el cap de setmana, previsiblement, les obres es pararan. Avui s’ha avançat en la feina d’aixecar l’asfalt, com ahir, així que no hi ha grans novetats, i jo també descansaré una mica de “blog”!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.