Hem tornat!


Aquest cap de setmana hem estat a Roma! Com que no soc excessivament exhibicionista, si algú que em conegui vol veure alguna foto, sempre m’ho pot demanar. Al final d’aquesta entrada hi ha unes quantes fotos “neutres”, per acompanyar una mica tanta lletra. Així, aprofito també per dir-vos que, si encara no heu visitat Roma, us recomano que ho feu. Això si: aneu ben calçats, o preneu paciència, perquè els vostres peus ho notaran!

Respecte a les obres, de moment continuen -van aixecant asfalt- i des de l’Ajuntament ens han dit que han advertit a la guàrdia urbana dels problemes que causen alguns cotxes que circulen en direcció contrària pel carrer.

Ah! I… aquest bloc ha superat avui les 2.000 visites! No és cap bestiesa -ni tampoc és un objectiu ni un repte-, però fa il·lusió! Gràcies!

roma1.jpg roma2.jpg roma3.jpg


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.