Les obres al carrer del Carme – Una setmana després!


Bé, a falta de noves informacions, i mentre anem veient els obrers treballant, publicaré unes quantes fotos. Són semblants a les de fa dies, ja que de moment s’està aixecant l’asfalt. Però mira, així li donem color al bloc!

obres_13_1.jpg

obres_13_2.jpg

obres_13_3.jpg


2 respostes a “Les obres al carrer del Carme – Una setmana després!”

  1. Hola Miquel.
    Felicitats pel teu bloc. Està molt “currat”
    Em manté ben al corrent de l’evolució de les obres al carrer. Jo no estic tots els dies per Girona.
    A part de totes les reivindicacions que ja hem fet fins ara, tipus: baixador al riu, passera, passos zebra elevats, etc. Hi ha un que nosaltres, des de fa temps, hem intentat introduir però que incomprensiblement no ha quallat, que és l’asfalt sonoreductor. Els tècnics i polítics de l’ajuntament estan ben segurs que no és rendible (?) No entenc doncs que ciutats com Barcelona estiguin apostant tant decididament per aquest tipus de pavimentació. Crec que seria un bon moment per fer una prova al nostre carrer. Ja farem de conillets d’Índies si és això el que volen, cap problema.
    Salutacions cordials. Enric

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.