Héroes del Silencio torna a la càrrega


El mític grup Héroes del Silencio (d’aquells que, vulguis que no, sempre restarà a la memòria col·lectiva, encara que passin els anys) està acabant d’oferir detalls sobre la que serà la seva nova gira. Després de més d’una dècada sense material del grup, els seus seguidors [i suposo que d’altres que no tenen perquè ser-ne seguidors, ep!] han esgotat les entrades dels dos concerts anunciats a l’Estat espanyol, concretament a Saragossa el proper octubre (dies 10 i 12).

Un amic ha obert un bloc que no sé si té intenció de continuar. Però com que sempre és bo animar-lo, us deixo aqui l’enllaç. De moment, l’ha donat per inaugurat. Que ja és un què!

– Accedir al bloc “La Gira del Milenio [Héroes del Silencio]”

Mentrestant, les obres del carrer continuen, aparentment sense canvis. Ja ho anirem veient!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.