El paviment sonoreductor al carrer del Carme


Un comentari molt encertat de n’Enric (veure’l) em recorda una de les poques coses que l’Ajuntament s’ha negat a fer en les obres del carrer del Carme. Es tracta d’utilitzar paviment sonoreductor per reduïr les molèsties que causa el soroll dels cotxes al passar pel carrer. Segons el consistori, és un sistema car i poc fiable, encara. Jo no m’hi puc ficar, no soc pas l’arquitecte municipal. Però espero que els veïns amb finestra al carrer [per sort! no és el meu cas] notin com a mínim una disminució de dBs quan els cotxes hagin de frenar al trobar-se els passos de zebra elevats. De fet, segons l’Ajuntament, aquesta reducció de la velocitat fa innecessari el paviment sonoreductor. Creuem els dits…


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.