«Pedres de Girona»


Tot i que em passo bona part de la jornada laboral enganxat a la pantalla de l’ordinador, encara hi ha webs que copsen la meva atenció d’una manera especial. Aquest cop, el web que m’ha agradat i per tant vull compartir amb vosaltres és Pedres de Girona (www.pedresdegirona.com). El web, mantingut per Assumpció Parés, Fèlix Xunclà, Pau Montero, David Xunclà i Isaac Xunclà (tal com publiquen als Crèdits), té fotografies de la ciutat, totes elles de molta qualitat. També parla de la història de la ciutat, dels seus establiments…

No publicaré cap foto aqui, deuen tenir els seus drets d’autoria, i els respecto. En tot cas, m’he posat en contacte amb ells per fer-los notar un petit problema: moltes planes del web obren una finestreta que demana si volem permetre accés del navegador al “portapapeles”. Tot i que són molestes, tant bon punt s’obri apreteu la lletra “N” (de “No”) i desapareixerà sens més.

Pedres de Girona
Pedres de Girona


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.