Primera reunió de la comissió de seguiment de les obres del C/Carme


De 8.30 a 9.30 del matí ha tingut lloc la primera reunió de la comissió de seguiment de les obres del Carrer del Carme. L’arquitecte municipal encarregat del projecte, el senyor Joaquim Roura, ha explicat que s’ha detectat una canalització d’aigua molt vella i degradada al subsòl, i que les obres fins ara s’han dedicat a acabar les cates necessàries per assegurar-se que el planejament fos l’adequat. Durant aquesta setmana, s’obrirà la rasa per a la nova canalització d’aigua, i l’empresa d’aigües s’encarregarà de col·locar la nova tuberia. Aquest canvi suposarà algun tall d’aigua en el moment de fer el canvi de connexió dels edificis cap a la canalització nova, però d’això ens n’ha d’informar a tots els veïns la pròpia companyia d’aigües.

També es sol·licitarà als veïns que repassin un document on hi apareixen detallats els guals del carrer, ja que s’ha detectat algun problema de numeració, i que hi faltava algun gual. D’aquesta manera, els veïns podran queixar-se abans que comencin les obres de la vorera, quan ja no es podria formular la queixa.

D’entrada, a part de temes concrets d’alguns edificis, no s’ha parlat de res més destacable. Els veïns i comerciants hem reiterat les queixes per trobar-nos cotxes en direcció contrària, i sembla que s’intentarà reforçar la presència de guàrdies urbans per evitar això, ja ho veurem.

Isabel Salamaña, regidora de mobilitat de l’Ajuntament, ens ha emplaçat a una nova reunió el dia 3 d’abril, també dimarts, a les 8:30.

En tot cas, sembla que a partir d’aquesta setmana comencen les obres “en sèrio”, ja que fins ara s’havia anat a “mig gas” per tal de tenir les cates completes de tota l’àrea de les obres. També cal advertir que els operaris d’unes obres alienes a les del carrer han efectuat algun tall a c/Julià de Chia, fet que, segons Salamaña, no hauria de ser així, ja que no disposaven de permís de l’Ajuntament per procedir a fer el tall.


2 respostes a “Primera reunió de la comissió de seguiment de les obres del C/Carme”

  1. Moltes gràcies per mantindre’ns al corrent de tot. Em dona molta tranquilitat tenir un punt on consultar què s’hi està fent al carrer.
    Quan foredin per aquí a prop, ja et passaré algunes fotografies des del balcó.
    Bona feina!

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.