«Stand-by»


Si, el bloc ha estat en “Stand-by”. Les obres… aquesta setmana han aparegut els treballadors [la setmana passada no en feien falta tants, amb un parell d’hores que hi hagués tres mirant-s’ho i un treballant n’hi havia prou per fer les cates!]. Ja porten gairebé mig tram d’obres foradat, tot fent la rasa, i aquests dies també he vist operaris de la companyia d’aigües, però no sé com ho tenen.

També he vist, de casualitat, la concentració davant de l’escola bressol Garbí, que avui ha inaugurat el President de la Generalitat. La concentració, suposo, devia ser dels treballadors de neteja escolar, que estan de vaga precisament aquests dies -sento la meva desinformació, però no he tingut massa temps per estar al cas d’una problemàtica que m’és ara mateix totalment aliena, tot i que he vist que qui ho ha pagat han acabat sent nens d’escoles bressol…-. Gran presència policial – adequada a la personalitat que visitava l’edifici, suposo -, amb diverses dotacions de mossos d’esquadra (amb 4×4 i furgons), policia municipal (molts cotxes, uns VW Golf Plus molt xulos i nous, per cert; i un parell d’unitats motoritzades).

I res més. Una primavera completament boja (ara ens farà tot el fred que crèiem que ens estalviaríem: a veure si l’aigua no ens l’estalvia, tampoc), i que se m’ha endut la inspiració a algun lloc que encara no he ubicat. Seguiré buscant!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.