TV3, en Fede i les Obres


Apunts ràpids, avui:

– Ben aviat podria deixar-se de veure TV3 al País Valencià després de 21 anys d’emissions en aquell territori. Si bé només és un canal de televisió, no comprenc com es pot fer això en un marc digital, quan hi ha diverses freqüències lliures: van i donen la que ocupava TV3 a La Sexta. Incomprensible. Com tantes i tantes decisions polítiques.

– Federico Jiménez Losantos haurà de pagar 60.000 euros a ERC per titllar-los d’etarres. Molt lluny de fer-li ràbia, segur que li agrada poder-se fer la víctima, perquè li sumarà adeptes. Així són les coses. No desitjo el mal de ningú, però si aquest home es quedés sense feina (això si, amb la jubilació anticipada, repeteixo que no desitjo mal a ningú) a molts catalans deixarien de pitar-nos les orelles cada matí… jeje En tot cas, ERC vol destinar els 60.000 euros al foment del català. Si el fomenten com a partit polític [disparant calers a amics d’aqui i d’allà], malament rai. Seria hora que fomentéssin el català com a catalans, més que com a gent que sustenta el poder.

– Les obres segueixen el seu curs. La rasa per col·locar la nova tuberia d’aigua arribava avui al matí a l’alçada de Julià de Chia. També he vist que estaven muntant una caseta d’aquestes que posen quan hi ha obres: deu ser senyal que ben aviat començaran la resta de treballs.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.