Comença l’època de recaptació [IBI]


M’ha sobtat la coincidència: entrarem en campanya electoral de les municipals mentre estem pagant l’Impost sobre Béns Immobles (IBI). Votar, votarem, però amb un bon forat a la butxaca! Ja m’ha arribat la carta amb els imports, que explica que el període de pagament voluntari va del 2 d’abril al 5 de juny. No comentaré el preu: és diumenge i no tinc ganes de fer massa feina. Però si que voldria destacar un titular del Diari de Girona:

L´Ajuntament de Girona preveu recaptar aquest any 30,7 milions d’ euros en tributs dels que 22 milions d’euros són de l’IBI, i la resta per taxes d’escombraries, cementiri, …

En tot cas, per tots aquells despistats, si no us ha arribat la carta aviat la tindreu, així que us recomano estar al cas! jeje

A part d’això, llegeixo a El Punt que l’agermanament de Girona amb el municipi nicaragüenc de Bluefields arriba als 20 anys. M’ha fet gràcia veure-ho, ja que Vic també té un agermanament amb un poble de Nicaragua: Somoto.

Dimarts dia 3, reunió de la Comissió de Seguiment de les Obres del Carrer del Carme… se suposa que ja tindran tota la tuberia d’aigua nova col·locada, ja que, aquest divendres, ja pràcticament arribaven al final, almenys fent la rasa.

Ah, i suposo que aquesta setmana caurà la visita 2.500 a aquest bloc. Quina gràcia!:-D


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.