Comentaris i WordPress


És curiós que, de 20 comentaris que haurà rebut el bloc, 6 fóssin spam, un d’ells fos tot “oooo”, i un altre em pregunti, des de la pàgina on explico qui soc, com fer funcionar un bloc a WordPress.com.

En tot cas, em permetré la llicència de copiar el comentari aqui, i esborrar-lo de la pàgina “Qui Soc”, ja que no hi pinta massa res, tot i que abans el respondré:

Benvolgut “rafama”: veig que tens un bloc donat d’alta i amb contingut: http://rafama.wordpress.com/. Si no surt a Google, posa-hi paciència i escriu coses al bloc, ja que només sortiries en un buscador en cas que busquin una paraula que tu hagis posat. Si vols, fes clic aqui i introdueix l’adreça del teu bloc perquè Google la revisi, si no ho ha fet ja. I ja no necessites res més. Ja tens bloc. Si tu ja tens servidor, podries montar un WordPress a mida, modificar més coses, etc… però si et dones d’alta a WordPress.com ja et donen un servidor (al que no pots accedir, per això és gratuït, home!) i un WordPress muntat en aquest espai de servidor.

Espero haver-te sigut d’utilitat. Per cert, si vols veure un parell de WordPress muntats en servidors de “pagament” (o si més no, fora de WordPress.com), pots donar un cop d’ull a www.carques.cat [El bloc del Sergi] i www.smv.es [El del… Crowdat!:D].

Ara, el comentari!

Bona nit, tinc moltes granes de fer un blog amb wordpress , resulta que he obert una compta a wordpress , tinc el blog creat pero si el busco per el google no el puc trobar…es com si em faltes algun pas per donar-lo d’alta. També quant vull pujar l’arxiu del progrma worlpress amb el folezilla no amb puc conectar , de totes maneres jo puc accedir al meu blog desde la pagina inicial del wordpress….en fi un lio…he buscat per inernet però no he trobat res que em pogues ajudar…tu sabries com ho puc fer????, necessito donar-me d’alta d’algun servidor o nomes creant el blog a wordpress ja funciona????.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.