2ª reunió de la Comissió de Seguiment de les obres del Carrer del Carme


Avui a les 8:30 i fins les 9:20 aproximadament s’ha celebrat la segona reunió de la Comissió de Seguiment de les obres del Carrer del Carme de Girona. Durant la reunió se’ns ha explicat que s’està acabant la rasa de la nova canalització d’aigua potable, i que un cop finalitzada aquesta feina (que farà que a partir de la setmana que ve ens tallin un matí durant unes hores l’aigua per connectar-nos a la nova tuberia), es començarà amb la canalització de l’aigua de pluja, que tindrà diverses sortides cap al riu. Acabada aquesta part, es començarà la canalització per les aigües residuals, i després d’això, servei a servei, s’hi aniran fent les rases pertinents. Cal fer-ho així per no deixar als veïns sense cap servei, i perquè el carrer continui transitable.

A la reunió també s’ha preguntat si les obres havien d’arribar al cementiri, o fins on estan programades ara. Tot i que inicialment semblava que haurien d’haver pres algun tram més, la resposta ens la donaran a la propera reunió, probablement. La tercera reunió es farà el dimecres 9 de maig.

Una de les queixes per part del cap d’obres ha estat que els vehicles que circulen pel carrer (autobus municipal inclòs) ho fan a massa velocitat. Per això, l’aparellador ha proposat rascar l’asfalt de la zona per on es circula, com a mesura dissuasòria, i perquè la gent miri de fer cas al cartell d’obres, i al de velocitat màxima 20 km/h que hi ha al principi del carrer.

Finalment, a la reunió també s’hi ha sol·licitat alguna mesura reductora de velocitat prèvia al primer pas de vianants elevat, a la zona més propera al cementiri. En referència als semàfors, no se’n posaran de nous, degut a l’elevació dels passos de vianants, i es mantindrà l’actual semàfor a l’alçada del carrer Enderrocades.

Us adjunto, també, l’acta de la reunió anterior [a falta de corregir-la, ja que precisament el meu nom no apareix al llistat d’assistents!!!, però us puc dir, “de verdad de la buena”, que jo vaig ser-hi! jejeje]:

Feu clic aqui per veure el primer full

Feu clic aqui per veure el segon full

PD: Ja hem superat les 2.500 visites. Gràcies!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.