El web de l’Ajuntament de Girona fa 10 anys


I per tant, que qui se n’encarregui es doni per felicitat/da/s/des!!!

En tot cas, tal com indica el Diari de Girona, la pròpia regidora de participació admet que el web està estancat…. de fet, tot i no ser un exemple de pràctiques excel·lents, si que supera en qualitat, de llarg, els 2 minuts de rellotge que tarda en carregar el web de Vic (www.vic.cat) o algunes mostres que prefereixo ni enumerar per vergonya aliena.

Això si: una millora al web [www.ajuntament.gi], sobretot en actualització de continguts, no estaria malament. I, si algú del consistori em llegeix, si us plau, que posin com a mínim un canal RSS que notifiqui dels canvis: costa molt molt poc i a mi em farà feliç! (i a molts ciutadans/departament de premsa, estic segur que també).

Diari de Girona: «El web de l’Ajuntament fa deu anys i Alsina alerta que cal canviar-lo»


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.