El web de l’Ajuntament no està estancat…


O això ha explicat la regidora d’Administració i Règim Interior, Amèlia Barbero, a Diari de Girona, després que la regidora de Participació Ciutadana, Cristina Alsina, afirmés que només havia registrat un 4% en l’augment de visites entre 2005 i 2006. Barbero, que s’encarrega també del Servei de Sistemes i Tecnologies de la Informació del consistori, ha dit que es va canviar el programa que genera estadístiques, i que l’augment real ha estat aproximadament d’un 75%.

Diari de Girona destaca amb uns parèntesis molt ben ubicats, que Barbero és del PSC i Alsina d’ERC. Suposo que perquè en política, això que dos partits d’un mateix equip de govern es contradiguin dóna més polèmica a l’assumpte. En tot cas, jo reitero que un canal RSS no hi aniria gens malament. I tampoc seria dolent que si hi ha d’haver contradiccions, no siguin en un tema que precisament sembla que “coixeja” durant la campanya electoral de Girona… Internet.

Des d’aqui doncs, sigui quin sigui el resultat correcte, animo als responsables del web de l’Ajuntament a actualitzar-lo sovint, i a tenir en compte detalls com que el “miniweb” dedicat a projectes d’urbanisme, fet per exposar els plànols de les obres del carrer del Carme i el de la Rutlla, ja no hauria d’estar actiu, o, si més no, hauria d’indicar que les obres ja s’estan executant, ja que la informació actualitzada és un punt a favor en això d’Internet.

Diari de Girona: “Barbero (PSC) contradiu Alsina (ERC) sobre les dades de la web municipal”


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.