Passen coses…


Massa coses!

Ja està venint, des de Limerick (Irlanda), el meu nou Dell. Tal com ja va passar gairebé 7 anys enrere, la relació millor relació qualitat-preu me l’ha ofert aquesta empresa. Ja us explicaré com va el PC, però si és silenciós com el Dell que tinc ara, i dura el mateix, hauré tornat a encertar. I si: ve amb el Windows XP Original, però el preu final equival a un ordinador per peces comprades a distribuïdor, sense Windows, o sigui que, al cap i a la fi, m’han fet un favor. [apa, un altre article al tinter, doncs!]

També està esperant [creixent] la que serà la nostra gosseta, una boxer que, com tots els cadells, és preciosa, ja veurem com evoluciona [als veïns, indicar-los que s’intentarà que no bordi fora d’hores! jeje]. En tot cas, s’ha d’esperar als dos mesos, i ara no han complert ni 4 setmanes, així que encara haurem de posar-hi paciència! [d’acord, posarem alguna foto:-D]

I bé, les obres… sembla que la rasa que feien fins ara -la de la tuberia de l’aigua?- ja arriba al final del carrer. La pluja d’aquests dies no ha col·laborat gens, tot i que, la veritat, prefereixo que plogui. [ No tinc fotos noves… a veure quin dia col·loco als obrers agafats per l’espatlla cridant “PATATAAA!” jejeje ]


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.