Benvinguda als lectors d’en Saül…


Ja ho vaig fer quan em van enllaçar el bloc a Opinió Nacional. Ara, que veig que tinc força visites provinents del bloc d’en Saül Gordillo (www.saul.cat), també ho faré. Però primer, com és d’esperar li he d’agraïr l’enllaç. Així que “Gràcies!”. Per altra banda, no espereu trobar en aquest bloc articles elaborats com el lloc des d’on heu arribat. Aqui em limito a explicar alguna neura de tant en tant, seguir les obres del carrer (que es noti que m’agrada fer de “servei públic”; en el bon sentit, això si…), i a demanar opinions a la gent. També, si sou de Girona, us pot interessar el recull d’enllaços de la ciutat que estic elaborant.

I, si us queda temps per llegir el proper post, em podríeu ajudar a triar el nom per la meva nova gosseta, que si no quan arribi no sabrem com cridar-la!

I bé… ja miraré de treure temps i publicar alguna coseta més. Gràcies per la visita!


Una resposta a “Benvinguda als lectors d’en Saül…”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.