3.000 visites i ordinador nou [ Dell Dimension e520 ]


Bé, després d’un dia de rècord (65 visites el dilluns, són poques però suficients:D), aquest bloc ja ha superat les 3.000 visites. Sembla poc (sobretot comparant amb les xifres d’en Saül, Nació Digital, etc…), però per una pàgina personal crec que està molt bé. Gràcies!

Però l’important ara és el meu ordinador nou. Em falta acabar de configurar alguna coseta, però en general ja el tinc força preparat. És un Dell [com l’anterior, que també ho era, comprat fa 7 anys per Internet…]. La diferència és que l’antic el van fabricar a Holanda, i el nou a Irlanda.

El meu nou Dell Dimension E520 té un processador Intel Core 2 Duo E4300 [doble nucli a 1,8Ghz], 2 Gb de RAM [2×1024 533], gravadora de DVD 16x i lector de DVD, un impressionant monitor de 19″ TFT [pantalla plana], entrades USB per donar i per vendre, disc dur de 160 Gb, …. i va molt, molt ràpid.

El més curiós és que l’ordinador [la torre], juntament amb el monitor pla de 19″, teclat, ratolí, i un Windows XP Professional Original, ha costat 705 €, IVA i transport inclosos. No hauria aconseguit aquest preu ni per peces.

A més, he aprofitat per solventar el problema de cobertura del meu router inalhàmbric, que tenia problemes per arribar a l’altell: he ubicat un “bridge” inalhàmbric a l’altell, més alt que la torre de l’ordinador, perquè rebi senyal. L’ordinador va connectat a aquest aparell i així no he d’estar movent la torre per la cobertura!

En tot cas, i tornant a l’ordinador, jo continuaré recomanant Dell. Venia amb el Windows ja instal·lat, el vaig muntar en un tres i no res, [llàstima que hi posin massa programes de demostració, però després s’esborren i tira milles], i avui ja farà 4 dies que em barallo per tenir-ho tot com abans [ja se sap, quan es treballa amb el PC, costa canviar d’hàbits!]. Per això no havia escrit res encara, em faltava inspiració i temps!

Us n’adjuntaré unes quantes fotos:

imagen221.jpg

La torre, NO fa soroll. Si l’antic Dell era silenciós, aquest sempre l’intento arrencar perquè sembla apagat. El curiós és que no té boto per reiniciar, però vaja… tampoc és res de vida o mort. La ventilació del nucli es treu per davant (si, entre la part davantera i la placa hi ha un “buit” tal com es veu a la foto. Surt aire “fred”. La temperatura dels dos nuclis encara no ha passat dels 25º, segons diversos programes de càlcul de temperatura. El disc dur està sempre a 30º.

imagen225.jpg

El meu escriptori (es deu notar per la “matrícula” de darrere el monitor). Ahir encara vaig remenar-hi força, i em falta col·locar un ordinador a l’altra punta de la taula, així que de moment els cables no estan agrupats i la taula està una mica desordenada. Prego m’ho disculpeu: entre la feina i deixar l’ordinador llest no he tingut massa temps de decorar-me l’espai de treball! Això si: tot just ara m’acostumo al monitor, el primer dia no sabia on mirar de gran que és!

 imagen226.jpg

Una última aproximació al meu escriptori! El “Tux” (el pingüí “mascota” de Linux) que veieu a l’esquerra… sempre havia estat a sobre del meu antic monitor. Però com que el nou es pla no s’hi aguanta. Ara si que “m’han fotut!”.

Bé, bromes a part, l’equip funciona molt i molt bé [després de tenir-lo tota la nit funcionant aguanta a una temperatura molt baixa, a les proves de rendiment aconsegueix els resultats que se n’esperen, …] i per tant, de nou, no tinc queixa sobre Dell. Jo, doncs, us recomano que si heu de canviar-vos de màquina, feu un cop d’ull al web:

http://www.dell.es


2 respostes a “3.000 visites i ordinador nou [ Dell Dimension e520 ]”

 1. Enhorabona per la nova “joguina”. I, pel que dius, a més, a l’estiu et podràs refredar els peus. De qualsevol manera, vigila amb tants de cables, no sigui que t’entortolliguis i acabis formant part de la decoració a sota la taula.

 2. Jo en vull un !!!!!!

  Vaig remenar per la web de Dell, i a mi els preus em sortien mes elevats… vas enganxar alguna oferta?
  Bé de moment espararem… a veure si me’l paguen d’hisenda quan ens retornin la propina per estar hipotecats fins al coll!

  enhorabona per l’adquisió.
  I per cert, en aquest teu i meu edifici ultimament la conexio adsl (jo ho tinc amb telefonica) diu que agafa 100Mbs… i abans deia 1 o 2? Pot ser? que ha canviat? o és que no m’hi fixo bé?

  No serà que el teu Dell escampa bonrotllo per l’escala?

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.