Obres a l’entorn de Girona


Com es nota que tenim les eleccions a la vora! A Girona, aquests dies han començat a aparèixer passos elevats per fer reduïr la velocitat als vehicles. I no parlo de dos o tres: al carrer del Carme, en direcció al centre de la ciutat, hi ha un pas de zebra al que ja li han col·locat un “sotrac” a cada costat. Entenc que la gent se’l “passava pel forro”, però ahir al vespre no estava ni pintat ni senyalitzat. De sotracs així n’hi ha també per darrere de la Guàrdia Civil, i per la zona de les Alzines, i per allà a la Universitat (a Palau). Hi havia quatre anys per fer-los, però mira, com a mínim han arribat, que ja va sent un què.

Però això era una obra petita. “Minúcies”… ara aixecaran mig Eix Transversal (un altre cop) per reasfaltar-lo, d’emergència, perquè algunes zones estaven massa abandonades. Resultat: tot i que hi havia de treballar una brigada nocturna (de 20:00 a 06:00), el passat dilluns em vaig “menjar” literalment un pilot de cues perquè, com era d’esperar, de nit hi treballaran, però quan ja estigui pintat tot l’eix de groc, perquè no poden fer-ho de nit. Doncs que avisin dels talls, que no costa res!!!

I m’assabento per en Vaqué que estan enllestint el traçat del desdoblament de la C-66 (Girona-Celrà-Bordils-Flaçà-La Pera…). Tot i que suposo que l’impacte ambiental és “de collons”, sempre he defensat que aquests pobles, ara en creixement, necessitaven treure’s una carretera així de sobre. Jo no tindria un fill en una localitat on el carrer “gran” té cues de forma constant a l’estiu.

I mentrestant, de les obres del tram del carrer del Carme situat entre el pont de la Font del Rei i el Cementiri… sembla que estan treballant en una nova rasa. De moment no en sabem cap novetat, així que s’haurà d’esperar a veure què més surt. Pels sorolls, i com ja havia comentat anteriorment, la roca que es van trobant allarga la feina. Juntament amb la pluja i el mal estat dels serveis antics.

Bon cap de setmana!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.