La informació “diària”…


Ahir parlava dels sotracs que ha posat l’Ajuntament en alguns carrers. Avui en parla el Diari de Girona: algú se l’ha “menjat”. Segons Isabel Salamaña (aquesta regidora està sempre a tot arreu: obres c/Carme i Rutlla, presentació nous busos, …. això de la mobilitat és una feinada de Déu!!!!) dilluns es pintaran i col·locaran els senyals verticals.

» La notícia a Diari de Girona

També llegeixo que hi ha veïns preocupats per una hipotètica inundació del carrer del Carme. Motiu pel qual el PP va votar en contra de les obres. No té ni cap ni peus: si hi ha perill d’inundació, la obligació és millorar el clavegueram (que ara és inexistent al tram de carrer en obres). A més, he sentit parlar de les inundacions per alguns veïns i segons sembla el problema no és el c/Carme: és plaça Catalunya. La possibilitat d’inundació al carrer del Carme… passa cada cop que plou. Si les obres ho solucionen, em dono per satisfet. I si plogués tant com per inundar cases del carrer del Carme, crec que el problema seria climàtic, no d’infrastructures. En tot cas, proposen aixecar un mur (no sé jo si els murs de contenció són realment una solució contra inundacions o la manera que l’aigua encara salti amb més força quan ho faci), tot i que temps enrere havia sentit dir que hi havia pendent (parat, en mans de l’Agència Catalana de l’Aigua) la construcció d’algun embassament de contenció a l’alçada de Fornells. El què més crida l’atenció de la notícia és la foto (una altra finestra de l’Onyar?)

– Veure notícia (DdG)

També m’agradaria reflexionar un moment sobre la campanya electoral: a Sant Joan de Mollet (vegeu bloc d’en Vaqué) publiquen el butlletí municipal, segons sembla, intentant fer “campanya” abans d’hora. I a Torroella de Montgrí, tot i que s’han fet coses força vistoses (inici de la piscina coberta, obres al pont del Ter, la nova biblioteca, les obres del polígon…) les han reflectit totes en un llibret que s’ha repartit pel poble, i que només faltaria que dugués el logo de CiU. Si bé és d’agraïr que els alcaldes duguin accions a terme, aquesta manera de recordar-les la considero “perillosa”, perquè s’està creuant la línia del “que els altres també fan”, després de superar la linia del “que no hauríem hagut de fer”. Com que no votaré pas a Torroella ni a l’Estartit, jo, deixo això a l’aire, però no me’n preocuparé pas més. Que guanyi… el que tingui més…. vots? Llàstima que no tinguem en Francino aqui per explicar-nos-ho! hehe.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.