Actualitzat de nou el recull d’enllaços de Girona


Feia dies que tenia webs per revisar, i avui m’hi he animat. De fet, m’hi he posat al veure un comentari (signat per Gatot) on em deia que el bloc eròtic “La Cuca al Cau” és de Girona. Malgrat que en coneixia la seva existència (d’haver-lo enllaçat a ErosCatalà, web que no mantinc jo, però a la que Sobrevia.net ofereix el suport tècnic), no tenia ni idea que fos de Girona. Així doncs, ja l’hi he afegit… Gràcies “Gatot”! També he afegit altres blocs com Onnoth o Des de les comarques gironines. I ja que m’hi poso, també he afegit altres pàgines com La Guia de Girona, el web de l’aeroport de Girona,… i he afegit alguna secció nova (educació). Amb aquesta actualització ja hi ha més de 120 enllaços!

» Veure el recull d’enllaços a webs de Girona


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.