1r Beers & Blogs a Girona


Actualització: al web del Beergs & Blogs de Girona hi han posat un nou post amb diversos enllaços a altres referències. Si voleu veure-ho feu clic aqui. 

Doncs si, vaig assistir el 2 de maig al 1r Beers&Blogs de Girona i va ser, pel què sembla, tot un èxit. Unes 20 i tantes persones (superant diverses trobades de Barcelona), i amb gent d’arreu: Girona, Flaçà, Barcelona, Bilbao, … He de felicitar als promotors d’aquesta iniciativa, i convidar-los a repetir-la aviat! De moment, us deixo unes quantes fotografies que vaig fer amb el mòbil (si, si, el mòbil! jeje) de l’acte, a La Borsa de Girona. En tot cas, disculpeu per la qualitat de les imatges: el mòbil fa fotos prou bones en condicions “normals” (exterior, força llum i poc moviment) i aquest no era el cas. Però les vaig fer amb tota la bona voluntat del món. Aqui les teniu:

foto1.jpg  foto2.jpg  foto3.jpg foto4.jpg foto5.jpg foto6.jpg foto7.jpg foto8.jpg foto9.jpg foto10.jpg foto11.jpg foto12.jpg


3 respostes a “1r Beers & Blogs a Girona”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.