Dimecres, nova reunió de seguiment de les obres del c/Carme


Aquest dimecres, dia 9, hi ha una nova reunió de la comissió de seguiment de les obres del carrer del Carme. A simple vista, les obres continuen igual. Els operaris han estat treballant en una nova rasa. La setmana passada hi va haver alguns talls al c/Julià de Chia que van afectar el trànsit (i als veïns que poden utilitzar aquest carrer per entrar a Girona sense necessitat d’anar a la Creueta). En tot cas, s’anunciaven els talls per divendres i dissabte, així que això ja deu ser aigua passada.

Mentrestant, aquest bloc ha tornat a superar el rècord de visites diàries, assolint-ne 71 com a màxim (són poques, ho sé, però fa gràcia!). Algun dia, ara ja si, hauré de fer resums dels articles més vistos! Jeje… Bé, tranquils que informaré puntualment del què ens expliquin a la reunió de dimecres.

I pels que no us agradi anar a veure els entrenaments de Fòrmula 1, aquest dissabte (i divendres també), celebrem a Tona (Osona) la jornada TonaDigital, 24h d’oci digital. Xerrades, Lan party, … Ja ho veureu, ja! –> http://www.tonadigital.com


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.