Les obres del c/Carme i el WordPress


Arran d’un comentari que he rebut amb alguns dubtes sobre WordPress (clic aqui per veure’l), he de dir que el Favicon, així com la codificació, són elements que, amb una mica de coneixements de PHP o administració de sistemes es poden solventar. El favicon, per exemple, es publica per FTP al servidor. Els que utilitzem WordPress a l’allotjament WordPress.com no tenim FTP i per tant no podem tocar el codi font. Però el WordPress es pot descarregar a www.wordpress.org, i un cop baixat es publica al servidor, es configura, i es pot modificar tant com es vulgui, tant retocant el codi font com a partir de “plugins” que són afegitons que insereixen noves funcionalitats. Recomano, per això, descarregar-lo i “jugar-hi” una mica.

Respecte a les obres:

– Sembla que, segons l’empresa, els terminis es van complint. La tuberia d’aigua que connectava Vila-roja i la resta de la ciutat, que estava en molt mal estat, ja té una tuberia que la substitueix, nova. Ara s’està retirant la vella tot fent la nova claveguera entre Julià de Chia i el final de les obres, cap al cementiri. Seguidament es procedirà a fer els arranjaments necessaris en les canalitzacions de gas.

Durant el dia escanejaré i publicaré l’acta de la reunió anterior.

El proper dia 23 (setmana d’eleccions!) hi ha una nova reunió, on s’acabarà de definir si el termini s’està complint bé, i es definirà l’actuació per quan s’acabi amb la banda de la muntanya, ja que podria haver-hi problemes d’espai per les obres, a l’ampliar-se 2 metres la vorera d’aquest costat.

Alguns veïns proposaven suprimir els semàfors del carrer durant les obres, tot i que no es farà perquè dificultaria la circulació dels vianants. També hi ha hagut queixes per part de comerciants, que, és clar, noten les obres. Personalment crec que això s’ha de veure com una inversió, però al no tenir comerç al carrer, no estic en disposició de fer-ne valoracions.

Així que, ara per ara, s’hi ha de posar paciència. La roca i les pluges de dies anteriors havien dificultat el ritme de les obres, tot i que sembla que es podrà recuperar, ja que quan s’acabin els treballs d’infrastructures com aigua, gas o clavegueram, es podran destinar més operaris a treballar al carrer.

També hem vist un article de Jordi Vilamitjana (crec que es deia així) dient que només hi havia tres persones treballant. Si: en algunes hores n’hi ha 3, i en altres 10 o 15. Però si els treballs que s’han de fer els cobreixen 3 persones, no tenim perquè fer allò tant típic de les obres públiques, on 1 treballa mentre els altres 3 discuteixen el partit de diumenge. En tot cas, als polítics se’ls ha d’atacar (es veu) i per tant, ja és normal que se’ls critiqui. I més quan estem a menys d’un mes de les eleccions. Esperem, però, que mentrestant les obres vagin anant a un bon ritme, independentment dels “politiqueos”, ja que per sobre d’això hi ha el dia a dia dels veïns, que anem respìrant fons perquè pensem, entre tots, que aquest mig any llarg d’espera ens deixarà un carrer digne.


Una resposta a “Les obres del c/Carme i el WordPress”

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.