Presència policial


Sota aquest títol tant… ferotge? explicaré el què he vist, que no és pas res dolent ni molt menys. Una de les queixes en la reunió de la comissió de seguiment de les obres del carrer del Carme d’aquest matí ha estat que encara hi ha cotxes que passen el carrer en el sentit en què està prohibit. I que molt poques vegades es respecten els límits de velocitat (fins i tot l’autobus circula a més de 50km/h, quan el tram en obres està restringit a 30km/h). Les mesures dissuassòries per fer reduïr la velocitat (sots al carrer) no han fet massa efecte i, aquest migdia (a les 3) estaven posant un control policial davant la porta del cementiri. D’aquesta manera, els conductors que vulguin passar en sentit prohibit s’ho hauran de pensar (i si no s’ho pensen els podran parar abans que la cosa vagi a pitjor), i també hauria de contribuïr a reduïr la velocitat dels cotxes per aquesta zona.

En tot cas, i sent una bona notícia, ja era hora. Que la policia municipal de Girona potser ho fa molt bé, però al final del carrer del Carme no se’ls veu el pèl!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.