Obres, TonaDigital i floretes


Aquest divendres i dissabte hem organitzat la jornada TonaDigital (de 20h a 20h). La Lan Party va comptar amb més de 25 assistents, un resultat molt bo, tot i que, durant el dia d’ahir, no es van dur a terme totes les conferències, per falta de públic. El sol, entrenaments de Fòrmula 1, … massa coses en un sol dia. En tot cas, puntualment estava tot preparat, i la organització, encara que m’estigui malament dir-ho, va ser tal com l’havíem preparat: tot estava a punt a l’hora que li tocava. Des d’aqui agraïr al Pere Puig la feina que ha fet, i el suport que ens ha donat. A veure si repetim en una nova edició sense campanya electoral pel mig! Des d’aqui, per si em llegeix, també, vull agraïr la presència de Josep Maria Costa, a qui ja tenia ganes de conèixer! [un fotògraf excepcional!]

Ahir va començar Girona, Temps de Flors. Jo era a Tona, així que no tinc fotos. Avui hi anirem a passejar una mica, i ja en publicarem alguna.

Acta de la penúltima reunió de la comissió de seguiment de les obres del carrer del Carme:

acta2_pag1.jpg   acta2_pag2.jpg   acta2_pag3.jpg


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.