Un apunt sobre la propaganda electoral


Bé, diuen que rectificar és de savis: m’ha arribat una carteta a la bústia amb la cara de la Concepció Veray, i amb 5 propostes, en català i castellà. He comptat una falta a la part catalana, no m’he mirat la castellana (perquè no tenia temps, i l’han posat a la banda dreta, quan es comença a llegir per l’esquerra, no pas perquè ho hagi escollit massa acuradament). Malauradament, la propaganda del PP no dista massa de la de CiU, ERC i ICV, així que, pel què veig, les propostes no s’han fet arribar per la bústia. Que en Carles Puigdemont prefereixi Internet ho entenc, però com jo, conec altra gent “indecisa” que en alguns casos no visita massa webs, i veient que els partits donen aquests vots per perduts, sembla que s’orientin només als seus militants i simpatitzants. Així doncs, vosaltres voteu sempre als mateixos, fent “oídos sordos” al què proposen? Sou d’un partit polític com d’un equip de futbol?

Bé, ara ja he complert, devia aquest apunt per rectificar. A veure si passa alguna cosa [bona!] al carrer per poder-ne parlar, home! 😀


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.