Nova reunió de seguiment de les obres del carrer del Carme


Avui ha tingut lloc una nova reunió de seguiment de les obres del carrer del Carme, l’última abans de les eleccions.

Aniré per punts:

1.- El dilluns una màquina va foradar la tuberia del gas. Com és normal en aquests casos es van mobilitzar diverses dotacions de bombers, i hi va haver operaris tapant i posteriorment substituint la tuberia fins ben entrada la nit. La causa: la tuberia del gas no respectava la distància amb la xarxa de sanejament. Falta que Gas Natural i l’empresa que fa les obres es posin d’acord per solventar-ho. [N’han parlat a Diari de Girona]

2.- En un mes, aproximadament, es podria començar a treballar a la vorera de la banda del riu. Actualment, els serveis de la banda de muntanya estan pràcticament acabats. Però no es podrà fer tota la vorera de muntanya perquè, per la seva amplada, no deixaria espai per les obres i els cotxes. És per això que inicialment es farà una part (de l’amplada, però no tota) de la vorera de muntanya, mentre es treballa a la banda del riu, on quedarà una vorera provisional d’uns 60 centímetres. Un cop acabats els treballs, s’acabaran les dues  voreres amb l’amplada total (2,5m al riu i 4,5m a la muntanya).

3.- La casa que s’havia d’enderrocar ja és a terra, davant del c/Julià de Chia. Ara s’està acabant de retirar la runa per procedir a fer-hi els treballs.

4.- Hi ha un edifici a la banda del riu que té un andami per apuntalar els balcons des de fa temps, per problemes amb un dels inquilins, segons sembla. En tot cas, l’Ajuntament se n’informarà, però alguns veïns asseguren que el tema està solventat i que molt aviat s’hi començaran les obres, i que no hauria de suposar cap entrebanc per les del carrer.

5.- El diumenge 3 de juny es tallarà el carrer del Carme per les obres d’enderrocament d’un edifici cap al final del carrer en direcció al cementiri (a l’alçada de Viernes). Els veïns, se suposa, podrem “escapar-nos” per Julià de Chia.

Amb tot, la propera reunió s’ha marcat pel dia 20 de juny.

Diria que no m’oblido de res. De moment, per contracte, les obres haurien de finalitzar el 18 d’agost. Tot i que mai se sap, si que durant els mesos d’estiu, amb la reducció de trànsit rodat al carrer, les obres podran avançar a més bon ritme, i es preveu que al setembre estigui tot acabat.

I acabo ja, amb l’acta de la reunió anterior, del 9 de maig.

acta0905_pag1.jpg    acta0905_pag2.jpg


Una resposta a “Nova reunió de seguiment de les obres del carrer del Carme”

  1. Un cop més, gràcies per la transcripció acurada que fas de la informació de les obres.

    Vull aprofitar l’epai per fer una suggerencia en el tema de “minimitzar les molèsties que les obres puguin ocasionar als veïns”.

    La quantitat de pols i sorra que acumulen les obres és increïble. En determinades hores la polseguera és realment molesta, i a més més, des del carrer s’enfila pels balcons que dona gust i la comencem a tenir dintre casa. Penso que seria convenient, que un parell de cops a la setmana, passés la màquina aquella de la neteja que mulla els carres. Sobretot de cares a l’estiu. De moment, la pluja de primavera ha fet la feina esporàdicament.

    No tinc idea de si és factible, pero m’agradaria que transmetessis la proposta a la propera reunió de seguiment.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.