El tanatori de Girona estarà llest el primer trimestre de 2008


No és ben bé una obra del carrer del Carme, però s’hi acosta. Passada la gasolinera, en un lloc on no sé si és carrer del Carme, si perd el nom, o si encara és la carretera C-250z, hi estan construint el nou tanatori de Girona, que disposarà, entre d’altres, de 7 sales de vetlla, multiconfessionals, i que, a més, tindrà un crematori que, amb la última tecnologia, vetllarà per la consideració i dignitat dels difunts i els seus familiars, i també serà respectuós amb el medi ambient.

 » Diari de Girona

Un últim apunt, vist a El Punt: els cinemes Lauren de Girona tanquen entre el 10 i 15 d’agost. La crisi del sector ha acabat amb aquesta sala, ubicada a Mas Xirgu, i estrenada el 1997.

» El Punt


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.