Com minimitzar els problemes que suposen les obres pels veïns


A partir de l’experiència de les obres del carrer del Carme, així com de les mesures preses pel consistori, l’empresa adjudicatària, i les propostes que aporten els veïns, podria sortir un bon “manual de minimització de molèsties a causa de les obres en carrers que no es poden tallar” (llegeixi’s també “com putejar el menys possible als veïns del carrer del Carme!”, jeje…).

Ara la Núria ens aporta una nova proposta: mullar el terra de les obres, ja que s’aixeca molta polseguera. Si bé la primavera ha fet una bona feina remullant el terreny, la més que probable sequera que ha de venir podria fer que aquesta molèstia fins ara mínima es torni un problema més gros.

En la propera reunió, el dia 20 de juny, miraré de parlar-ne, tot i que queda una mica lluny encara. De totes maneres, quan es comencin a fer les obres a la vorera del riu, a la part de muntanya s’hi posarà un “reg asfàltic” que, tal com ens va explicar l’arquitecte municipal, servirà bàsicament per tapar la sorra i fer el terreny més practicable pels vehicles, tot i que és només una mesura provisional fins que es procedeixi a l’asfaltat definitiu del carrer.

El fet de remullar el terra, però, no sé fins a quin punt dificultaria la tasca als treballadors, en funció de la feina que toqui fer. Per tant, els ho preguntarem, ja que el cap d’obra ha assistit puntualment (algun dia no tant, però no s’ha d’oblidar que ell ja treballa, a l’hora que la fem) en cada reunió.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.