L’absurd…


Res, només un apunt ràpid:

» El propietari de l’Steaua de Bucarest i líder del Partit Nova Generació prohibeix la música de Queen a l’estadi perquè Freddie Mercury era gai

Em preocupa que hi hagi gent “amb poder” (sigui de decisió o de convocatòria) que vegi problemes en la composició musical per l’homosexualitat (o no) de qui ho canta. Com si no hi hagués problemes socials més greus i globals.

M’agradaria que es prohibís la presència de l’Steaua de Bucarest en totes les competicions europees (si està en alguna: ho desconec), per un motiu molt simple: el seu propietari podria influir en els nostres fills quan, molt lluny de ser “gays”, corréssin el perill de tornar-se com aquest senyor. La veritat, preferiria ajudar a un hipotètic fill meu a superar el tràngol de sentir-se “diferent” dels amics, si li passés, que no pas a veure que diu aquestes bestieses.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.