Les tanques a plaça Països Catalans / Reunió seguiment obres


Si heu hagut d’anar al carrer del Carme des de la Creueta, haureu passat per la plaça Països Catalans (la rotonda que hi ha a Emili Grahit, i que permet girar al Pont de la Font del Rei). I us haureu adonat que aquests dies hi ha unes tanques. Inicialment vaig pensar que hi havien fet algun treball de jardineria, però no. Avui he vist a Diari de Girona que ho han tancat perquè si el Real Madrid guanya la lliga de futbol aquest cap de setmana, els seus seguidors ho celebraran, segurament, en aquesta plaça. I les tanques hi són per dissuadir als “merengues” de ficar-se dins la rotonda, travessant pel mig.

En qualsevol cas, ja ho veurem. Si guanya el Madrid, per tant, vigileu si heu de passar per la rotonda. No accabeu atropellant algun madridista (encara que us caiguin malament, que sé que algun culé em llegeix!!!!) .

Si guanyés el Barça, la celebració es faria segurament a la plaça Catalunya, al principi del carrer del Carme. Però sembla que la gent no ho acaba de veure clar. Com a mínim, segons el Diari de Girona, el fet que aquesta plaça no estigui tancada significa que l’Ajuntament, a la seva travessa, haurà posat un 1 al Madrid – Mallorca.

» Notícia al Diari de Girona: “L´Ajuntament «aposta» per un triomf del Madrid”

Per altra banda, avui m’han trucat de l’Ajuntament. La propera reunió de la comissió de seguiment de les obres del carrer del Carme serà el dia 19, dimarts, i no el dia 20, dimecres, com s’havia previst inicialment. Suposo que hi assistiran, per part de l’Ajuntament, els mateixos que ja assistien anteriorment. Per assegurar-me’n, he volgut llegir la informació que hi ha al web de l’Ajuntament (Formalitzat l’Acord de Govern 2007-2011 entre el PSC, ERC i ICV-EUiA), però no m’ha acabat de quedar massa clar.

He vist, això si, que Isabel Salamaña, la regidora que ha vingut fins ara a les reunions, passa a la quarta tinença d’alcaldia (diria que abans tenia la primera o la segona però amb el nou pacte, la primera és per Carme Alsina d’ERC, la segona per Joan Olóriz, d’ICV i la tercera per Joan Pluma -PSC-), i presideix la Comissió informativa de Mobilitat, Coordinació Territorial i Seguretat. Entenc que aquesta comissió és l’encarregada del seguiment de les obres. A més, sembla que s’entén (perquè jo no estic massa ficat en política) que el fet que presideixi aquesta comissió, segons el Cartipàs municipal, Salamaña continuaria de regidora de Mobilitat, Coordinació Territorial i Seguretat.

Si m’equivoco, i me n’assabento, ja ho corregiré. En qualsevol cas, sempre està bé conèixer els interlocutors (siguis nous o els mateixos que abans).

Per cert, en el PDF dels eixos bàsics de l’acord de govern, i ja ficant-me en el meu entorn professional, hi diuen que “pel que fa a la pàgina web és necessari una reforma de la mateixa amb l’objectiu de millorar-ne la seva estructura i dotar-la de nous tràmits a través de la mateixa”. A veure si és veritat!


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.