Reunió de seguiment de les obres del carrer del Carme 19/06


Ara acabo de tornar de la reunió de seguiment de les obres del c/Carme. Aquest cop (el primer després de les eleccions) hi ha força novetats. En primer lloc, si us hi heu fixat, ja estan posant la vorada (“bordillo”) de la vorera de muntanya, tot i que això no s’havia de fer. L’explicació és que ha canviat el pla per fer les obres. Així doncs, s’acabarà la vorera sencera de la banda de muntanya (es posarà la vorada sencera, i a partir del 15 de juliol es col·locaran les llambordes -rajoles-).

Amb això, es pretén tenir el carrer una mica més “acabat” mentre continuen les obres. Atenció a això, però: el canvi de plans suposarà talls intermitents però més llargs que els actuals. Es senyalitzaran convenientment i, pel què ens ha dit l’Isabel Salamaña, se’ns notificaran els dies de talls amb un paper a cada escala.

A la reunió hem tornat a demanar més presència policial (tant pels cotxes que van en direcció contrària com pels que aparquen sobre la vorera, obligant-nos als vianants a esquivar cotxes aparcats i cotxes en trànsit, mentre anem carregats amb bosses o carros tot mirant de no matar-nos’hi i que no ens atropellin), i sembla que tornaran a col·locar-se (com el dia després de l’anterior reunió) al cementiri. Des del meu punt de vista (personal i “intransferible”) sembla que els municipals tinguin por d’acostar-se cap al final del carrer del Carme. En desconec els motius.

He preguntat pel tema de la pols. Resposta: escombrar. S’escombra el carrer, i es mirarà de tenir la vorera de muntanya acabada el més aviat possible, per minimitzar la superfície que aixeca pols.

Finalment, dos apunts: es col·locaran pasos de vianants elevats davant el nº72 (cap al final) i un a cada banda de la cruïlla amb c/Julià de Chia; i de la casa enderrocada per fer la zona verda, encara falta enderrocar la del costat (dels Rètols “noséquè”). L’Ajuntament està negociant-ne la compra, tot just.

De moment la cosa queda així fins la propera reunió, el 18 de juliol. Us adjunto l’acta de la reunió anterior, però no li feu massa cas: s’hi explica tot el què avui s’ha dit que no es farà!

acta_1906_p1.jpg     acta_1906_p2.jpg

Aprofito per queixar-me del comportament dels seguidors d’un equip de futbol, que, per algun motiu que se m’escapa, necessitaven destrossar coses per celebrar la seva victòria. Tant me fa que siguin “merengues”, “culés” o “pericos”. El què m’emprenya és que siguin uns incívics. El dia que jo guanyi, posem per cas, un campionat d’escopida de pinyol d’oliva, ho celebraré carregant-me els semàfors d’Emili Grahit, què us sembla? [és una ironia, no cal que ningú em vingui a detenir a casa! jeje] –> [Com va quedar la plaça Països Catalans, article a DdG]


2 respostes a “Reunió de seguiment de les obres del carrer del Carme 19/06”

 1. hola Miquel,
  sóc la Ifigènia, veïna del carrer del Carme, i et volia preguntar un parell de coses per si tu sabries contestar-me, ja que veig que estàs a l’aguait de tot.
  Saps si posen fibra òptica al barri aprofintant les obres?
  I a la zona del Julià de Chia on volen fer el pont, aprofitaran per fer escales de baixada al riu?
  M’hagués agradat ser-hi ahir a la reunió de les obres, però he descobert el teu bloc massa tard. Llàstima.
  Donc mersi, salut, i fins qualsevol dia d’aquests que ens creuem pel carrer, encara que no ens reconeguem.

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.